پرداخت مطالبات دانشگاهی استان کردستان در بیمه روستائی به روز است
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت ایران؛ دکتر جلال سعیدپور در مصاحبه با خبر نگار ما اظهار داشت: ما در کردستان عملکرد پزشکان را در تجویز نسخ و خدمات پاراکیلینیکی به صورت شش ماهه مورد ارزیابی و بررسی قرارداده و بازخورد آن را به پزشکان ارائه می نماییم که بسیار هم تاثیر گذار بر عملکردشان بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان با تاکید بر این امر که در خصوص تجویز منطقی دارو و جلوگیری از هزینه های القائی جلسات مشترکی را با دانشگاه علوم پزشکی استان داشته ایم؛ افزود: تصمیم داریم گلوبال سازی برخی از خدمات را در استان عملیاتی نماییم که در این راستا امسال گلوبال سازی آسم را در سطح استان انجام دادیم.
وی یادآور شد: جمعیت بیمه شده روستایی این استان به نسبت کل جمعیت بیمه شده، بیش از 50 درصد که معادل 600هزار نفر بیمه شده است و به طبع آن حدود 109 مرکز بهداشتی و درمانی داریم که در حال حاضر فعال بوده و خدمات به بیمه شدگان ارائه می دهند.
دکتر سعیدپور اذعان داشت: این اداره کل با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان بازدید های دوره ای را به صورت ماهانه و مشترک از مراکز بهداشتی- درمانی انجام می دهد تا حائز اهمیت بودن این مسئله بر همگان روشن شود که بیمه سلامت درصدد ارتقاء کیفیت و دسترسی عادلانه به خدمات است.
وی همچنین تصریح کرد: اداره کل بیمه سلامت کردستان نیز بازدید های غیر مشترک را نیز از مراکز روستائی به صورت یک تا دوبار در ماه با حضور بنده جهت بررسی روستاها و مراکز درمانی آن انجام می دهد.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان در خصوص پرداخت به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد گفت: پرداخت مطالبات دانشگاهی استان کردستان در بیمه روستائی به روز است لازم به ذکر است پزشکان طرف قرارداد تا پایان شهریورماه، مطالبات دارویی را تا پایان شهریورما پرداخت نموده ایم.
وی متذکر شد: کردستان در بحث بیمه سلامت همگانی بالاترین آمار کشوری را دارد و چیزی حدود 25 درصد از جمعیت استان و بالغ بر 380 هزار نفر در این صندوق بیمه شده اند.
این مقام مسئول با اشاره به این که کردستان در سال 93 نسبت به سال 92 حدود 118 درصد افزایش هزینه داشته است؛ اظهار کرد: در این راستا کمیته هایی را برای تحلیل هزینه تشکیل داده ایم و همکاری مشترکی را با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی کردستان شروع کرده ایم.
دکتر جلال سعید پور با اشاره به وضعیت مالکیت ساختمان های اداری بیمه سلامت در کردستان افزود: از 10 شهرستان در کردستان فقط 3 شهرستان ما دارای ساختمان ملکی بوده اند به همین جهت این استان در اولویت قرار گرفت و توانست در سه شهرستان بانه، سقز و مریوان اقدام به تامین ساختمان اداری نماید.
وی گفت: ساختمان اداری شهرستان بانه در شهریور ماه سال جاری به بهره برداری رسید، ساختمان سقز نیز پیشرفت 98 درصدی در این راستا داشته و امیدواریم در فروردین ماه به بهره برداری برسد در شهرستان مریوان نیز ساختمان ملکی ما 30 درصد پیشرفت داشته است.